header
ProSys

Untitled Document
DESPRE NOI


 

Profilul companiei
Certificari
Studii de caz
Clienti
Press Room
Evenimente
Cariere
Disclaimer
Support
Contact

 


 

Doriti noutati prin e-mail?
Înscrieti-va!

 
Adresa de email:  
abonare
dezabonare 
 
Va asiguram ca nu vom abuza de adresa dvs.
Va puteti dezabona în orice moment.
ARHIVA NEWSLETTER 

  Despre noi
 
 

  1. Istoric
  2. Misiune
  3. Garantia PRO SYS
  4. Clientii nostri
  5. Produse
  6. Servicii

5 motive pentru a alege PRO SYS1. Istoric
In anul 1995 am pus bazele companiei de hardware PRO SYS iar tinta noastra a fost de la bun inceput sa devenim in timp un nume de referinta pe piata romaneasca. Inca din primii ani am reusit sa incheiem un parteneriat cu Intel si am obtinut astfel titlul "Intel Channel Partner - Premier Member".

Tot in aceeasi perioada am furnizat primul server PRO SYS: TRUSTER.

Ca o recunoastere a pasilor parcursi de noi, am obtinut in acelasi an certificarea ISO 9001.

In anul 2002 am adaugat primul server de mare putere - TRUSTER E8400.

Anul 2005 ne-a adus locul I in cadrul Topului National al Firmelor realizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in domeniul "Industria de mijloace ale tehnicii de calcul si de birou".

In prezent dorim sa promovam solutiile hardware pentru afaceri astfel incat sa ne detasam de restul companiilor de profil printr-un portofoliu bogat de solutii si clienti multumiti.


2. Misiune

Ne-am propus sa devenim principala companie romaneasca specializata in furnizarea si implementarea de solutii hardware pentru business.


3. Garantia PRO SYS

  • Noi facem accesibila tehnologia IT prin solutiile hardware pentru lumea afacerilor.
  • Serviciile noastre reprezinta valoarea care leaga trecutul de viitorul companiei si ne sustin credibilitatea prin calitate si performanta.
  • Vom deveni compania de succes pe care ne-o dorim, tinandu-ne promisiunea fata de clientii nostri, partenerii nostri, anagajatii nostri.


4. Produse

Garantia produselor noastre este dubla. Pe de o parte, sistemele PRO SYS sunt sustinute de elemente ce provin de la companii precum Intel, Adaptec, Seagate si pe de alta parte avem satisfactia si performantele beneficiarilor directi. Toate acestea se imbina cu profesionalismul echipei PRO SYS si cu mediul de lucru imprimat de cerintele standardului ISO 9001, garantand furnizarea unei solutii optime si de calitate. Noi oferim solutii personalizate pentru nevoile fiecarui client in parte.


5. Servicii

Ne straduim sa integram cat mai bine misiunea companiei noastre in serviciile pe care le dezvoltam pentru ca numai asa vom putea furniza solutii la nivelul si standardele cerute de piata. Prin produsele si serviciile noastre suntem tot mai aproape de cerintele oamenilor de afaceri si ale companiilor in care acestia isi desfasoara activitatea.

Afla mai multe despre serviciile PRO SYS
Untitled Document

footer