E5200 Series

[NOUL LOGO AL SERVERELOR TRUSTER]

 

Special create pentru medii critice, serverele TRUSTER bazate pe platforma Intel, garanteaza avantajele aplicatiilor intensive, a stocarii bazelor de date, a protejarii informatiilor de maxima importanta.

Caderea sistemului si inoperabilitatea vor fi de domeniul trecutului. Iar pierderile se vor reduce simtitor.

Cu single sau dual Intel Xeon, maxim 24GB memorie ECC, dual interleaved, pâna 10 hard disk-uri, TRUSTER devine indispensabil pentru afacerea ta.

Conexiuni redundante, hot - swap, subsisteme RAID pentru siguranta perfecta a datelor fac din acest server alegerea cea mai potrivita pentru orice companie competitiva.


Statiile grafice PRO SYS imago sunt special proiectate si realizate sa satisfaca cerintele din domeniile proiectarii 2D/3D si editarii video digitale performanta si stabilitate maxima.

Disponibile in varianta single sau dual procesor, statiile grafice PRO SYS reprezinta solutia pentru problemele tale in domeniul proiectarii asistate sau in cel al editarii video digitale.

Folosind solutii grafice certificate pentru aplicatiile din acest domeniu (3Dstudio MAX, Adobe, AutoCAD, Catia, Maya, PRO/Engineer si altele) statiile grafice imago asigura pe langa fiabilitate si stabilitate, puterea de calcul necesara obtinerii unei productivitati ridicate.[NOUL LOGO AL STATIILOR GRAFICE
imago][NOUL LOGO AL STATIILOR DE LUCRU
Theon]

Construite pe platforme Intel, robuste, cu o mare stabilitate si compatibilitate intre componente, Statiile de Lucru Theon sunt proiectate pentru eficienta crescuta in lucrul de zi cu zi, adevarate unelte de lucru indispensabile unei activitati sustinute de birou.

 

 


trust IT. create with IT. perform IT.