N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R


_________________________________________________________________________________________________________________________________

Intel Itanium2 - motorul celor mai noi modele de servere PRO SYS

Cu o arhitectura pe 64 bit si un impresionant cache L3 (3MB, 4MB si 6MB), procesorul Intel® Itanium® 2 este monstrul care se dezlantuie de acum pe platformele serverelor TRUSTER. La frecvente de lucru de 1.3GHz, 1.4GHz si 1.5GHz, Intel® Itanium® 2 este net superior procesoarelor Xeon in aplicatii critice tehnice sau de tip entreprise. De la baze de date mari si pâna la analize pe scara larga a datelor Intel® Itanium® 2, in special modelul cu cache L3 de 6MB este destinat aplicatiilor de tip business-critical.

Completând linia de produse, procesorul Itanium® 2 la 1.4 GHz cu cache L3 de 1.5MB si voltaj scazut, este destinat platformelor dual procesor folosite in aplicatii uzuale, baze de date, aplicatii tehnice din mediul de afaceri. [aici detalii tehnice complete]

Platformele optimizate pentru serverele cu procesoare Intel® Itanium® 2 sunt Intel® Server Platform SR870BH2 (rackabila 2U, 2 procesoare) si Intel® Server Platform SR870BN4 (rackabila 4U, 4 procesoare).

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Intel® PRO/1000 T IP PWSA8701T - Storage Area Network cu cost scazut

Adaptorul de Stocare IP - Intel® PRO/1000 T (PWSA8701T) permite constructia de Storage Area Networks (SAN) cu costuri scazute, folosind infrastructura standard LAN/Ethernet.

Aceasta este posibil multumita noului standard "Gigabit iSCSI" pentru a transmite date de stocare SCSI prin retele obisnuite (Ethernet), scazând mult costurile totale, mentinând in acelasi timp productivitate, disponibilitate si scalabilitate crescute.

Internet SCSI (iSCSI) este un protocol prin care se transmit date SCSI in pachete TCP/IP, asigutându-se transportul datelor in cantitati mari (I/O block data transport), cu viteze mari de transmisie, pe distante mari, cu costuri scazute.

PWSA8701T are un procesor intern bazat pe microarhitectura Intel XScale®, cu impact direct asupra scaderii incarcarii procesoarelor serverului. [aici detalii]

_________________________________________________________________________________________________________________________________

KONTRON - G-Shock IT Hardware

Echipamente deosebit de solid asamblate, protejate, destinate mediului de lucru din vehicule in miscare, constructii, etc. Folosite pe scara larga de profesionisti in medii dure, preferate pentru rezistenta si fiabilitatea lor, computerele de la Kontron s-au impus ca nume de referinta pe piata echipamentelor IT pentru zone industriale, transporturi, constructii, etc.

Serverele, Statiile de Lucru, Notebook-urile obisnuite nu ar face fata intr-un mediu industrial, in miscare sau supus intemperiilor. Aici se impune folosirea unor echipamente protejate, capabile sa functioneze in orice conditii.

Procesoare P III sau P4 Mobile, afisaj LCD TFT, rezistente la umezeala si praf, ideale pentru activitati intense in medii neprotejate, industriale.
Dotarile si accesoriile sunt aceleasi ca pentru orice Notebook., incluzând CDRW, PCMCIA, WIRELESS, etc.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Wildcat® Realizmô technology - 3D Labs anunta cea mai puternica Arhitectura de Procesare Vizuala

Wildcat® Realizmô technology este o arhitectura care combina urmatoarea generatie de procesoare grafice - Visual Processing Unit (VPU) si o unitate de Vertex/Scalability (VSU).

Acestea lucreaza impreuna intr-o solutie dual VPU unica, care sa utilizeze la maxim potentialul latimii de banda a PCI Express. Wildcat Realizm este special creata pentru rezultate de vârf in CAD, DCC, prelucrari vizuale profesionale.

O gama larga de produse bazate pe arhitectura Wildcat Realizm sunt asteptate a fi introduse pe piata in câteva luni, la mijlocul anului 2004.

Asa cum era de asteptat, urmatoarele generatii de Statii Grafice imago vor fi configurate cu aceste carduri grafice deosebit de performante.

 

 

trust IT . create with IT. perform IT

Aceasta publicatie electronica este distribuita gratuit si contine datele de identificare ale expeditorului. Daca ati receptionat acest mesaj si nu doriti sa-l mai primiti pe viitor, puteti renunta imediat trimitand un mesaj la adresa news@prosys.ro, in care sa specificati adresa de email care doriti sa fie scoasa din baza noastra de date. - © PRO SYS - 2004