www.prosys.ro

N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R


_________________________________________________________________________________________________________________________________

Promotie Theon playIT si imago C4: ochelari stereo XForce 3D™

Incepând cu 1 septembrie 2004, pentru fiecare Statie de lucru Theon 3000 playIT si Statie Grafica imago C4 achizitionate, PRO SYS va ofera BONUS o pereche de ochelari Stereo 3D XForce3D™.

Efecte 3D care "ies" din ecranul monitorului!!! Lasa-ti simtul optic sa explodeze !!!
WOW
!!! O noua dimensiune!!! Bine ati venit in adevarata lume 3D!


 

Mai multe detalii
despre promotia
Theon playIT
si
imago C4.

_________

Promotia se refera la echipamentele cu cerinte minime dupa cum urmeaza:

Theon 3000 playIT sau imago C4, cu procesor Intel® Pentium® 4 @ 3GHz minim.
1 GB DDR (dual channel 2 x 512 MB DDR)
— Placa grafica cu chipset nVidia care respecta standardul VESA-compliant, minim GeForce FX sau Quadro;
Monitor CRT cu un refresh de minim 100Hz la o rezolutie minima de 800 x 600 pixeli - 16 biti adancime de culoare.
HDD SATA minim 120 GB
— MS Windows XP Professional

___________________

Theon playIT este sistemul destinat gamerilor, cu performante grafice si putere a procesorului peste medie, configurat cu cele mai noi si mai performante componente existente pe piata. Propunerile noastre pentru placa de baza sunt Intel cu modelele D865 PERL, D875PBZLK, D925X, D915P si ASUS cu modelele P4C800, P4P800, P4P8X, P5AD2, P5GD series.
__________________________________

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Acer TravelMate 4000/4500 - mobilitate si performanta

Incepând cu a doua jumatate a lunii august, PRO SYS va ofera noile Notebookuri Acer (TravelMate 4000 si 4500), ambele cu tehnologie Intel® Centrino Mobile sunt destinate profesionistilor independenti, care au nevoie de un grad ridicat de mobilitate si utilizatorilor avansati din cadrul companiilor mici, medii si mari, utilizatori care au nevoie de un notebook business usor si cu facilitati complete, la un raport excelent pret/performanta, oferind performante crescute, conectivitate flexibila - atât prin fir, cât si wireless - si o lunga durata de viata a bateriei.

Pentru a satisface cerintele exigente ale diferitilor utilizatori, notebook-urile TravelMate 4000/4500 sunt disponibile într-o gama larga de configuratii ale sistemului. Utilizatorii pot alege între doua tipuri de ecrane TFT Active Matrix: LCD 15” XGA (1050x768) clasic si foarte luminos si un modern ecran 15.4” Widescreen WXGA (1280x800), ambele având 16.7 milioane de culori. Placa grafica este reprezentata fie de chipset-ul integrat 3D AGP Intel® 855GME, incluzând tehnologia Intel® Extreme Graphics 2 si 64MB VRAM, fie de o placa video dedicata, ATI® Mobility™ Radeon™ 9700, cu 64MB memorie video.

_____________________

Acer TravelMate 4500 este echipat, în plus, cu un “docking port” care permite administrarea convenabila si facila a cablurilor atunci când utilizatorul se afla la birou, prin intermediul unui “docking station” optional, ceea ce face din TravelMate 4500 un înlocuitor perfect al desktop-ului, pentru toti profesionistii moderni din mediul de afaceri.
_____________________


Sistemul de operare este Microsoft Windows XP Home sau Professional Edition, incluzând un CD Recovery. O dotare software suplimentara include suitele de utilitare (Acer Notebook Manager si Acer Launch Manager) pentru o instalare optima a sistemului, Adobe Acrobat Reader, Norton AntiVirus, pentru protectie permanenta împotriva virusilor, CyberLink PowerDVD si NTI CD Maker.


Noile serii Acer TravelMate 4000
si Acer TravelMate 4500
beneficiaza de liniile fluide si
elegante ale noului design “folio”
_________________________________________________________________________________________________________________________________

TRUSTER seria SN: solutii NAS (Network Attached Storage)

TRUSTER SN41XX  se constituie intr-o solutie de stocare in retea extrem de stabila si scalabila, orientata catre reducerea costurilor (nu necesita decat o singura licenta fara sa conteze numarul de useri, pentru sistemul de operare si softul preinstalat) si simplificarea muncii.

Pilotat de un sistem de operare bazat pe Linux si cu o interfata grafica extrem de usor de utilizat, Web-based GUI (Graphical User Interface), TRUSTER SN41XX este solutia pentru stocarea in siguranta a datelor din reteaua companiei tale.

Solutia integreaza o aplicatie de management al stocarii datelor si este orientata catre reducerea costurilor de administrare si operare. Sistemele RAID ce pot fi configurate pe SN41XX asigura protectia datelor - date ce devin tot mai critice pentru o companie moderna - protejand astfel afacerea ta. Se reduce astfel riscul pierderii unor date importante si se reduc de asemenea timpii morti - lucru tradus direct in cresterea productivitatii, cresterea disponibilitatii afacerii tale - elemente apreciate atat de furnizori cat mai ales de clienti.
____________________________

Open-E NAS este o Solutie Profesionala de Management al Stocarii datelor, un echipament hardware ce se conecteaza direct intr-un conector IDE al placii de baza. Aceasta solutie de management al stocarii datelor este orientata catre reducerea costurilor, prin faptul ca nu necesita licente pentru sistemul de operare si softul preinstalat.

Intregul sistem de operare este preinstalat pe un Secure DOM (Disk On Module) si cu o interfata grafica extrem de usor de utilizat, Web-based GUI (Graphical User Interface). Sistemul de operare in sine este bazat pe Linux, acel "Linux pe care nu trebuie sa il cunosti", cu comenzi date dintr-o interfata foarte usor de utilizat.

Caracteristici:
_____________________________________________________________________________________

 • Web-based Graphical User Interface (GUI)
 • File System With Journaling Support
 • Resource and User Access Control
 • User Disk Quota Control
 • Backup Client Support
 • Data Synchronization to External NAS (Data Cloning)
 • Network Transport Protocols - TCP/IP, NetBEUI, network operating systems.
 • Network Client Support: - Microsoft Windows, Linux, Unix, Apple OS
 • ACL (Access Control List)
 • Windows Active Directory / NT Primary Domain Controller support
 • LDAP (Open LDAP)
 • Multi-Snapshot with the scheduling function
 • Span & Stripe Option
 • Standard Gateway Support
 • UPS Support
 • Network UPS
 • LCD Panel Support
 • DHCP Server Support
 • Multiple Network Interface Card (NIC) Support
 • Secured Administration Access
 • No individual client or server licenses required
_________________________________________________________________________________________________________________________________

Wildcat® Realizm 100 - motorul grafic pentru noile statii grafice "imago"

Asa cum scriam in newsletterul din aprilie 2004, Wildcat® Realizm™ technology este o arhitectura care combina urmatoarea generatie de procesoare grafice - Visual Processing Unit (VPU) si o unitate de Vertex/Scalability (VSU), special creat pentru rezultate de vârf in CAD, DCC, prelucrari vizuale profesionale.

Asa cum era de asteptat, urmatoarele generatii de Statii Grafice imago vor fi configurate cu aceste carduri grafice deosebit de performante

"A Powerful Mid-Range Performer"
Wildcat® Realizm™ este solutia de ultima ora pentru procesare grafica la nivel profesional.

Este recomandarea noastra pentru statii grafice Mid-Range.


Avantajele cardului grafic
Wildcat Realizm


• Foarte buna performanta:
leader detasat in Viewperf 8.01
• Excelent Pret/Performanta
256MB de 256-bit Memory
• Suport complet OpenGL 2.0
   
_________________________________________________________________________________________________________________________________

PRO SYS - noile conturi bancare (IBAN), valabile de la 1 septembrie 2004

BRD AG. CAROL
ROL: RO43BRDE441SV14535204410
EURO: RO83BRDE441SV14191024410
USD: RO06BRDE441SV14252704410

ALPHA BANK SUC. IANCULUI:
ROL: RO96BUCU088707332511RO01

MINDBANK S.A. SUC. GRIVITEI:
RO87MIND0102511000848000


   

trust IT . create with IT. perform IT. play IT.

Aceasta publicatie electronica este distribuita gratuit si contine datele de identificare ale expeditorului. Daca ati receptionat acest mesaj si nu doriti sa-l mai primiti pe viitor, puteti renunta imediat trimitand un mesaj la adresa news@prosys.ro, in care sa specificati adresa de email care doriti sa fie scoasa din baza noastra de date. - © PRO SYS - 2004