* N E W S L E T T E R * I U N I E 2 0 0 5 * N E W S L E T T E R * I U N I E 2 0 0 5 * N E W S L E T T E R * I U N I E 2 0 0 5 *__________________________________________________________________________________________________________________
 PRO SYS - partener oficial Open-E: solutii de stocare NAS / iSCSI

La multitudinea de solutii IT oferite de PRO SYS s-au adaugat in ultimii ani noi  echipamente din domeniul solutiilor de stocare si a serverelor de fisiere.

Astfel, ca urmare a promovarii produselor Open-e pe piata de specialitate din Romānia, PRO SYS a devenit partener oficial pentru Romania in oferirea de solutii de stocare NAS / iSCSI. Principalele produse Open-E sunt:
Open-E NAS si Open iSCSI

 

"Dupa o perioada de peste un an in integrarea produselor software Open-E in sistemele de stocare TRUSTER® SN, calitatea, stabilitatea si performantele dovedite ne-au determinat sa consideram oportun un parteneriat oficial cu Open-E. Suntem convinsi ca acest parteneriat va rezolva multe probleme ale clientilor nostri legate de stocarea datelor"
ing. Petrica Barbieru, Director General PRO SYS

__________________________________________________________________________________________________________________
 Tehnicienii nostri au testat: Open-E iSCSI Enterprise

 

 Open-E iSCSI este solutia perfecta pentru mediile de lucru tip multi-workstation, ce au nevoie de rate mari de transfer, insa nu au resurse pentru un SAN pe Fibre Channel. Software Open-E iSCSI face accesibile SAN urile (Storage Area Networks) mediilor de afaceri mici si medii, folosind carduri de retea si  switchuri Ethernet obisnuite, pentru transferul de date. Sistemul suporta controllere  RAID  pentru  HDD-uri ATA, SATA sau SCSI si se prezinta in exterior ca un HBA iSCSI.

 Pentru a initia conexiunea, pe sistemele client, se poate folosi un HBA iSCSI nativ sau, prin intermediul unei placi de retea normale, un iSCSI initiator gen  M icrosoft iSCSI-2.0-x86-free pentru platforme  Windows, ori  Linux-iSCSI-utils-3.4.2 pentru platforme Linux. Dupa conectarea la target-ul definit pe open-e, discurile apar pe masinile client ca un subsistem local, toate optiunile si drepturile specifice unui disk local fiind disponibile.

 Avantajul major al protocolului iSCSI este vizibil atunci cand se foloseste un HBA (controller dedicat) iSCSI, in aceste conditii overheadul este extrem de redus in comparatie cu alte protocoale de network sharing (gen smb/cifs sau chiar nfs). Mai mult, folosind un HBA iSCSI, procesorul sistemului este complet degrevat de sarcina controlului/conversiei informatiei, HBA-ul prezentand diskurile la nivel local.

 Sistemul open-e iSCSI SMB poate functiona  si  pe retele 10Gigabit, este capabil de a realiza snapshoot-uri (backup-uri complete ale sistemului la un anumit moment de timp) si deasemenea, poate comunica cu o mare varietate de UPS-uri pentru a fi protejat de eventualele fluctuatii de tensiune.  Management-ul se realizeaza printr-o interfata web, protejata prin parole si accesibila din orice tip de browser.

   
__________________________________________________________________________________________________________________
 Hitachi Deskstar 7K500 - mai mare, mai puternic.

 

 Hitachi Deskstar 7k500 are nu mai putin de 500GB. Nu numai că aceasta este cel mai mare HDD existent pe piata la ora actuala,  dar include şi un  buffer de 16MB, suport pentru extensii SATA II şi primul SATA 3Gbit/sec de pe piată.

Capacitate: 500 GB
Viteza de rotatie: 
7200 RPM
Interfete standard:
SATA II - 3.0Gb/s (Serial) si ATA Ultra 133 (Parallel)
Timp mediu de cautare:
8.5 ms
Rotational vibration safeguard ATA-7 streaming feature set Latching SATA connector RoHS Compliant
.

 Designul unităţii 7K500, cu cinci platane, este o noutate absolută in prezent, dar īi permite lui Hitachi să atingă performanţe excelente. Caracteristicile SATA II ale unităţii includ abilităţi de hot-swap (in combinaţie cu o placă de bază adecvată),  pornire intarziata la bootare, pentru a reduce consumul atunci cānd  sunt   instalate mai multe unităţi; punere in aşteptare a comenzilor şi o  interfaţă SATA de 300MB/s care este de două ori mai rapidă decāt unităţile mai vechi SATA.

PRO SYS va introduce aceste impresionante HDD-uri in cel mai scurt timp in  sistemele  de stocare din seria TRUSTER® SN.

__________________________________________________________________

trust IT . create with IT. perform IT. play IT.
_____________________________________________
Aceasta publicatie electronica este distribuita gratuit numai acelor care s-au inregistrat pe situl PRO SYS (www.prosys.ro) si contine datele de identificare ale expeditorului.
Daca ati receptionat acest mesaj si nu doriti sa-l mai primiti pe viitor, puteti renunta imediat trimitand un mesaj la adresa
news@prosys.ro, in care sa specificati
adresa de email care doriti sa fie scoasa din baza noastra de date. -
© PRO SYS - 2004