PRO SYS - Home

N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R

I A N U A R I E 2 0 0 6 - I A N U A R I E 2 0 0 6 - I A N U A R I E 2 0 0 6 - I A N U A R I E 2 0 0 6 - I A N U A R I E 2 0 0 6


. Intel are o Noua Identitate de Brand

 


____________________


“‘Intel. Leap ahead.’ este o expresie simpla, care arata cine suntem si ce facem,” a declarat Eric Kim. “Face parte din mostenirea noastra. La Intel, misiunea noastra a fost dintotdeauna sa gasim si sa impulsionam urmatorul salt inainte -- in tehnologie, in educatie, responsabilitate sociala, productie si multe altele -- pentru a lansa in permanenta noi provocari status quo-ului. Ideea este sa folosim tehnologia Intel pentru a face ca viata sa fie mai buna, mai bogata si mai comoda pentru noi toti.”

Intel Corporation si-a dezvaluit noua identitate de brand, care reprezinta un jalon semnificativ in istoria companiei si simbolizeaza o data in plus evolutia sa ca lider de piata in domeniul platformelor. Celebrul logo "Intel Inside" , devine odata cu aceasta schimbare "Leap Ahead".


Tehnologiile esentiale care sustin platformele Intel includ microprocesorul, chipset-ul si software-ul care, impreuna, imbunatatesc nivelul de performanta a sistemului si ofera o experienta de utilizare calitativ superioara.

“Intel are unul dintre cele mai valoroase brand-uri la nivel mondial, iar noi intentionam sa crestem valoarea brand-ului nostru, in procesul de evolutie a companiei,” a declarat Eric Kim, Intel senior vice president si general manager pentru Sales and Marketing Group. “Aceasta evolutie va permite Intel sa fie mai bine recunoscut pentru contributiile sale, sa stabileasca o conexiune afectiva mai solida cu publicul sau si sa isi consolideze pozitia pe piata.”

Se poate observa deja pe Internet ca domeniul www.leapahead.com a fost cumparat de Intel si directionat catre www.intel.com.
_____________________________________

   
. Platforme server DDR2: tehnologie performanta in slujba afacerii tale

SE7525RP2 SE7520BD2 SE7320EP2 sunt ultimele trei platforme de la Intel incorporate in serverele TRUSTER® integrate de catre PRO SYS. Intel urmareste imbunatatirea performantelor platformelor dual Xeon prin promovarea suportului pentru memoriile DDR2 si chipseturilor de ultima generatie (E7520, E7320, 7525).

Astfel, noile platforme, cu o crestere insemnata de performanta si cu stabilitate legendara, vor fi integrate in noile servere TRUSTER®, pe care PRO SYS se straduieste sa le tina la un nivel tehnologic actualizat permanent.

_____________________________________

   
. Single CPU dual core server

Pentru serverele entry-level (WEB Server, Email Server, Small Appliance Server), TRUSTER® cu platforma SE7230NH1-E, ofera performanta si disponibilitate crescute multumita suportului pentru DDR2 ECC si noua tehnologie Dual-Core Processor, mai ales atunci cand sunt echipate cu procesorul Intel Extreme Edition cu 4 Procesoare logice (Dual-Core si Hyperthreading). Chipsetul acestui nou tip de platforma este unul dedicat, de server ( E7230).

Serverele TRUSTER® bazate pe seriile de procesoare Intel Pentium 4, Pentium D sau Extreme Edition au de acum un suport real pentru o stabilitate si putere de calcul de varf in gama uniprocesor.
_____________________________________

   
. Noua generatie de controllere RAID hardware de la 3ware

In conditiile in care SATA devine un standard tot mai raspandit in lumea serverelor, controllerele profesionale tin pasul cu cererea de performanta si specifica acestui segment.

Controller-ul 3ware 9550SX PCI-X to SATA II RAID pentru RAID 5 dispune de o viteza de citire de aproximativ 800MB/sec si depaseste 380MB/sec pentru scriere devenind astfel cu 200% mai rapid fata de fosta generatie de contollere 9500S RAID.
Acest controller se bazeaza pe tehnologia StorSwitch™ si reprezinta cel mai performant si mai bogat in caracteristici controller hardware RAID realizat pana in prezent.

Caracteristicile acestuia precum viteza de transfer de 3Gb/sec, suportul NCQ ( Native Command Queuing), 64bit LBA, battery back-up si 256MB ECC cache ii confera acestui controller performante de neatins, fiind cea mai eficienta solutie RAID disponibila in present.
3ware 9550SX include de asemenea caracteristica StreamFusion, un algoritm pentru optimizarea accesului multi-stream la aria RAID 5 .

Serial ATA a evoluat pentru a deveni o interfata sigura, eficienta iar in combinatie cu 3ware 9550SX , furnizeaza performantele cerute de noile aplicatii. Aceasta combinatie promite sa devina un nou punct de plecare pe piata SATA cu performante si fiabilitate la o fractiune de cost.

_____________________________________

trust IT. create with IT. perform IT. play IT.

N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R

PRO SYS - business hardware solutions | bd. Pache Protopopescu 108, Bucuresti | tel./fax: (+4 021) 252 42 32

PRO SYS este partener Intel (Intel Product Integrator) si are implementat sistemul de management al calitatii ISO9001:2000 si Certificat OMCAS nr. 75/2004.


Asteptam aici comentariile dumneavoastra cu privire la acest newsletter.

__________________
Aceasta publicatie electronica este distribuita gratuit numai acelor care s-au inregistrat pe situl PRO SYS si contine datele de identificare ale expeditorului. Daca ati receptionat acest mesaj si nu doriti sa-l mai primiti pe viitor, puteti renunta imediat trimitand un mesaj la adresa news@prosys.ro, in care sa specificati adresa de email care doriti sa fie scoasa din baza noastra de date. - © PRO SYS - 2004