PRO SYS - Home

N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R

M A I 2 0 0 6 - M A I 2 0 0 6 - M A I 2 0 0 6 - M A I 2 0 0 6 - M A I 2 0 0 6 - M A I 2 0 0 6 - M A I 2 0 0 6 - M A I 2 0 0 6

 

. CERF 2006 - Va multumim !

 Stimati domni / Stimate doamne,

Va multumim pentru prezenta dumneavoastra īn standul PRO SYS, la CERF 2006.

Speram ca ati gasit interesante echipamentele si solutiile hardware prezentate īn premiera de noi īn cadrul expozitiei si, nu īn ultimul rānd, ca acestea pot aduce un plus de valoare afacerii dumneavoastra.

Va asteptam cu placere si la urmatoarele evenimente PRO SYS !

_____________________________________

 

. CERF 2006 - Solutii Hardware de Ultima Generatie pentru Companii

 


La aceasta editie a CERF, desfasurata īn perioada 3 – 7 mai īn complexul Romexpo, compania PRO SYS a prezintat īn premiera serverele Blade (lamelare), bazate pe platforme Intel®.

Serverele Lamelare (Blade) sunt solutii performante si redundante preferate de catre companii cu cerinte mari si foarte mari de densitate si scalabilitate.

Aceasta solutie are la baza un nou concept, respectiv īmpartirea de catre mai multe servere de mici dimensiuni fizice a acelorasi resurse (alimentare cu energie electrica, sistem de racire, porturi de retea gigabit, switch fiber channel).

server lamelar (Blade) din seria TRUSTER® BX

2 x Intel® Xeon™ DP; 2 x 2 GB RAM ECC REG; 36 GB HDD SCSI 10k rpm

_________


Toate aceste resurse se regasesc īntr-o singura carcasa ce ocupa un spatiu de numai 7U, reducānd astfel la jumatate spatiul ocupat de solutiile clasice. Solutia Blade poate fi populata cu pāna la 14 servere dual Intel® Xeon™ DP hot-plug sau 7 servere quad Intel® Xeon™ MP hot-plug.

De asemenea, PRO SYS a prezentat serverele pe platforma 4WAY Harwich cu pāna la patru procesoare Intel® Xeon™ MP, special proiectate pentru medii critice, īn doua variante: TRUSTER® EX8400 si TRUSTER® RX8450. Acesta din urma este optimizat pentru densitate maxima, fiind disponibil īn format rackmount 4U.

O alta noutate propusa de PRO SYS este solutia de stocare bazata pe noul protocol iSCSI, TRUSTER® SN2112i, bazata pe embedded Open-E iSCSI OS, cu pāna la 12 hard disk-uri SATA si o capacitate totala de pāna la 6TB.
_____________

De peste 10 ani PRO SYS furnizeaza solutii hardware pentru business. Īnca din primii ani compania detine titlul “Intel Product Integrator”. Marcile aflate īn portofoliul PRO SYS sunt TRUSTER® pentru servere si solutii de stocare, imago® pentru statii grafice si Theon® pentru statii de lucru.

_____________________________________

 

. Intel® Core™ 2 Duo, inima noilor statii de lucru Theon®

 


Noile procesoare Intel dual-core pentru desktop si mobile lansate sub acelasi brand, Intel Core™ 2 Duo, vor sta la baza noilor sisteme de calcul Theon® ce urmeaza a fi introduse īncepānd cu a doua jumatate a anului īn curs.

Intel Core 2 Duo este marca sub care se va lansa noua generatie de procesoare puternice si cu un consum redus pentru desktop si mobile, conform unui comunicat al Intel Corporation. Cunoscute anterior sub numele de cod Conroe, pentru desktop, si Merom, pentru mobile, acestea au la baza noua microarhitectura Intel Core si vor include cāte doua nuclee pe fiecare chip, de unde si denumirea “Duo”. De asemenea, varianta de top, destinata entuziastilor si gamerilor pasionati va purta numele Intel® Core™ 2 Extreme.

Oferind o singura marca si o microarhitectura comuna pentru procesoarele desktop si mobile, Intel sustine ca va fi mai simplu pentru utilizatori sa aleaga un procesor puternic si cu un consum redus de energie iar dezvoltatorilor de software le va fi mai usor sa dezvolte aplicatii pentru un singur tip de arhitectura, cu aplicatii variate.

Logo-urile pentru Intel Core 2 Duo si Intel Core 2 Extreme vor fi īn conformitate cu noua identitate de marca a companiei introdusa anul acesta, dar se vor distinge vizual prin design si culoare, pentru a facilita identificarea acestora ca produse de ultima generatie.
_____________________________________

trust IT. create with IT. perform IT. play IT.

N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R * N E W S L E T T E R

PRO SYS - business hardware solutions | bd. Pache Protopopescu 108, Bucuresti | tel./fax: (+4 021) 252 42 32

PRO SYS este partener Intel (Intel Product Integrator) si are implementat sistemul de management al calitatii ISO9001:2000 si Certificat OMCAS nr. 75/2004.

Asteptam aici comentariile dumneavoastra cu privire la acest newsletter.

__________________
Aceasta publicatie electronica este distribuita gratuit numai acelor care s-au inregistrat pe situl PRO SYS si contine datele de identificare ale expeditorului. Daca ati receptionat acest mesaj si nu doriti sa-l mai primiti pe viitor, puteti renunta imediat trimitand un mesaj la adresa news@prosys.ro, in care sa specificati adresa de email care doriti sa fie scoasa din baza noastra de date. - © PRO SYS - 2004