TRUSTER® BX scalabilitate la superlativ

Orice manager de succes mareste profitul afacerii pe care o conduce, profitând de oportunitatile pietii in care isi desfasoara activitatea. Insa o afacere in plina ascensiune se bazeaza in mare masura pe infrastructura IT, aceasta crescând odata cu nevoile de achizitie, prelucrare, transmitere si stocare a datelor.

Solutia oferita de serverele TRUSTER® BX este din gama de varf a infrastructurii tehnologiei informatiei, in care accentul se pune pe performanta, densitate si mai ales scalabilitate, pentru ca solutia in sine sa poata creste odata cu afacerea, cu costuri de crestere cat mai mici.

Serverele TRUSTER® si solutiile hardware IT promovate si sustinute de aceste echipamente, sunt produse de firma PRO SYS, in 4 categorii in functie de performante si disponibilitate:
· Workgroup Servers - solutii profesionale pentru companii cu cerinte IT standard,
· Entreprise Servers - solutii in care se pune accent pe performanta si redundanta,
· Rack Optimised Servers - solutii performante si redundante optimizate pentru densitate ridicata,
· Blade Servers - solutii performante si redundante preferate de catre companii cu cerinte mari si foarte mari de densitate si scalabilitate.

Puterea si scalabilitatea incredibile ale acestui echipament sunt asigurate de structura sa hardware modulara la care se poate adauga un Switch Gigabit pentru o conectivitate de mare viteza punând la dispozitie 4 porturi externe ce pot fi configurate in scopul maririi latimii de banda ("link agregation") si in scopul creearii unor cai de comunicatie redundanta ("alternative paths").
Cu un al doilea modul Switch Gigabit integrat se poate realiza o retea paralela dedicata, ce poate fi folosita de exemplu ca retea de back-up. Un lucru foarte interesant este acela ca folosirea simultana a ambelor switch-uri integrate duce la obtinerea unei latimi de banda externa de 8Gbps.

Pentru companiile ce doresc solutii de stocare centralizate cu avantaje importante in sensul scalabilitatii, sigurantei datelor si vitezei de acces la acestea, se pot adauga unul sau doua Switch-uri FC (Fiber Channel), cu câte doua porturi externe de 2Gbps fiecare.
Aceste switch-uri permit realizarea de retele de stocare (SAN) si asigura implementarea solutiilor de DR/BC (Disaster Recovery / Business Continuity) prin replicarea la nivelul unitatilor centralizate de stocare.

Intreaga solutie TRUSTER® BX (Blade) in ansamblul ei are integrat un sistem de management modular si redundant, ce permite accesul la fiecare dintre serverele ce compun echipamentul, atât "in-band", cât si "out-of-band".

"Fiabilitatea serverelor TRUSTER® a fost dovedita de-a lungul celor peste 7 ani de parteneriate in care multi dintre clienti si-au sustinut cerintele crescande ale afacerii cu modele noi, pe masura ce sistemele mai vechi au fost depasite ca performanta de noile generatii de echipamente aparute." - ne-a declarat domnul Petrica Barbieru - director general PRO SYS.

Acest articol a fost preluat din revista Market Watch, aprilie 2005