Press room

Pregatit pentru aplicatiile de maine - Theon® 2065 prezentat in numarul din ianuarie al PC World

"Sistemul Theon® 2065 este echipat cu un procesor atractiv Intel® Core 2 Duo E6300, 2.86 Ghz, 2MB L2 cache. Placa de baza Intel DQ965GFEKR ofera noi facilitati pentru oamenii de afaceri, incluzand grafica Intel Graphics Media Accelerator 3000, Intel Active Management Technology ca solutie de management, Intel Matrix Storage Technology pentru protectia datelor, precum si Trusted Platform Module pentru securitatea datelor.

Totodata, aceasta vine echipata cu 2x512 MB DDR2, insa se pot adauga pana la 8GB de memorie DDR2 800/667/533 SDRAM. Se poate opta pentru un sistem audio 5.1, acesta fiind suportat de placa de baza.

Placa video VGA INNOVISION PCI Express nVIDIA GeForce 6600 este ideala atat pentru impatimitii de jocuri, cat si pentru aplicatiile multimedia serioase.

Windows XP Professional este preinstalat pe acest sistem. Ca drive-uri externe, regasim un Floppy disk si un DVDRW LG. Hard discul SATA de 250 de GB va confera solutia optima de stocare, accesata fiind la 7200 rpm. Sursa de alimentare este de 450 W.

Toate acestea si-au gasit loc intr-o eleganta carcasa ATX Midtower, insa sistemul vine totodata echipat si cu un monitor BenQ TFT de 17 inci, o tastatura si un maus optic PS2."

Articol preluat din revista PC World, ianuarie 2007