header
ProSys

Untitled Document
DESPRE NOI


 

Profilul companiei
Certificari
Studii de caz
Clienti
Press Room
Evenimente
Cariere
Disclaimer
Support
Contact

 


 

Doriti noutati prin e-mail?
Înscrieti-va!

 
Adresa de email:  
abonare
dezabonare 
 
Va asiguram ca nu vom abuza de adresa dvs.
Va puteti dezabona în orice moment.
ARHIVA NEWSLETTER 

  TRUSTER® EX8400
  trust IT
De la un anumit punct īn cursul activitatii acestora, cresterea economica a companiilor se sprijina foarte mult pe disponibilitatea infrastructurii hardware.

Este de neconceput o crestere īn domenii cu īnalte cerinte de prelucrare a datelor precum domeniul financiar, comercial, productie de bunuri si distributie, domenii īn care transferul informatiei este aproape instantaneu, fara o puternica sustinere hardware cu disponibilitate si performanta mare si foarte mare.

Conceptul de "real-time business" este legat indiscutabil de performanta, capacitate, disponibilitate si abilitatea specialistilor de a proiecta structuri IT cāt mai performante.
TRUSTER® EX8400 - disponibilitate, scalabilitate, putere, toate īntr-un singur server dedicat mediului Entreprise
Venind īn sprijinul acestor concepte, PRO SYS ofera echipament complet pregatit pentru noul mediu Entreprise, un adevarat campion īn prelucrarea datelor, ce subliniaza notiunile de disponibilitate si putere de calcul: serverul TRUSTER® EX8400.

Serverul TRUSTER® EX8400, bazat pe noul chipset Intel® E8500, asigura:

 • putere mare de calcul: pāna la 4 (patru) Procesoare Xeon® MP 64-bit cu pāna la 8 MB cache
 • suport pentru cele mai complexe aplicatii: pāna la 64 GB DDR2 ECC REG, memory RAID / sparing / mirroring; module de memorie hot-plug
 • scalabilitate: 7 sloturi PCI: 1xPCI Express x8 (hot-plug), 3xPCI Express x4 (hot-plug), 1xPCI-X 133MHz (hot-plug) si 2xPCI-X 100MHz (non-hot-plug), Optional Modul Fibre Channel Intel®
 • protectie date: pāna la 3TB īn RAID, SCSI hot-swap
 • disponibilitate : surse redundante (1.5kW 1+1 hot swap), sistem de racire redundant si hot-swap

  Mediile de business care nu suporta īntreruperi īn operare (downtime) sunt destinatia predilecta a acestui tip de server care este astfel conceput pentru a avea o disponibilitate de peste 99.999 % (downtime sub 8 ore/an), ceea ce īn limbajul de specialitate este denumit ca "Always-on Enterprise".
  PRO SYS este una dintre putinele companii de pe piata romāneasca ce ofera servicii complete de service on-site cu timp de rezolvare garantat.

 • De asemenea, scalabilitatea este o caracteristica esentiala, arhitectura serverului TRUSTER® EX8400 fortānd limitele unei cresteri accentuate a afacerii deservite de acesta, ceea ce duce la o scadere a costurilor legate de investitii si o crestere a eficientei pe termen lung.

  Ca īntotdeauna, PRO SYS urmareste sa ofere clientilor sai o solutie si nu un simplu produs. TRUSTER® EX8400 se poate constitui īn piesa centrala dintr-o infrastructura IT complexa, incluzānd sisteme de stocare, back-up, management si comunicatii.

  Cu suport pentru principalele sisteme de operare (32bit & 64bit), TRUSTER® EX8400 ofera companiilor un avantaj competitiv, element tot mai important īn analiza solutiilor de infrastructura IT.


  PRO SYS - business hardware solutions
  Tel/Fax: (021) 252 42 32 | http://www.prosys.ro


  Acest articol a fost preluat din revista Market Watch iunie 2004

  Untitled Document

  footer