Ghidul solutiilor de stocare

Astazi, a începe si dezvolta o afacere fara ajutorul unui sistem informatic este o cauza pierduta. Concurenta tot mai ridicata forteaza companiile sa gaseasca solutii pentru a avea si a analiza cât mai multe informatii în vederea unei decizii de business corecta. Aceste informatii trebuie colectate, stocate si prelucrate pentru a ajuta procesul decizional la nivel de top management sau la nivelul departamentelor de vânzari / marketing / financiar / etc. Pentru a accesa oricând datele colectate de-a lungul activitatii companiei, este nevoie de un sistem de stocare capabil sa ofere siguranta, disponibilitate ridicata si un timp de raspuns cât mai mic.
PRO SYS furnizeaza o gama larga de solutii de stocare caracterizate prin flexibilitate, performante optimizate în functie de aplicatiile specifice si de o fiabilitate ridicata:

- seria Truster SS, sisteme de stocare directa (DAS): arii RAID interne mono/multi canal si subsisteme externe SCSI to SCSI sau SCSI to SATA ce extind capacitatea de stocare a serverelor si permit optimizarea performantelor în cazul aplicatiilor de business ce folosesc baze de date MS SQL sau Oracle
- seria Truster SN, sisteme de stocare în retea (NAS): conectivitate ethernet, sistem de operare embedded; arii RAID SCSI sau SATA; asigura stocarea în siguranta a fisierelor utilizatorilor din reteaua companiei, beneficiaza de management la nivel de utilizatori si spatiu alocat, comunica cu un controller de domeniu; asigura back-up centralizat al utilizatorilor si/sau serverelor din retea; se pot aplica politici flexibile de acces la date cu un grad ridicat de securitate
- retele de stocare (SAN) - sisteme de stocare centralizata: conectivitate Fiber Channel sau iSCSI, performanta si siguranta ridicata, arii RAID SCSI, SATA sau FC, management avansat, scalabilitate extinsa, optiuni pentru DR/BC (Disaster Recovery / Business Continuity), HA (high avaiability)

Solutiile de stocare furnizate de PRO SYS sunt elaborate dupa o analiza atenta a cerintelor specifice companiei respective. Experienta tehnica acumulata ne permite sa raspundem cu succes cerintelor generate de companii din diverse domenii de activitate. Mediul concurential face ca aplicatiile de business (ERP/CRM/SCM/etc.) sa devina tot mai critice pentru orice companie. Câti bani pierdeti pentru fiecare ora de nefunctionare? Inclusiv imaginea companiei are de suferit când clientii nu pot comanda ceea ce doresc; concurenta este la un "click" distanta. Pentru a evita astfel de probleme trebuie sa va asigurati datele companiei - un activ tot mai valoros - si accesul la aceste date, prin solutii de stocare profesionale, optimizate si scalabile. Infrastructura IT în general si cea legata de stocarea si procesarea datelor în special trebuie privita ca o investitie ce mareste competitivitatea si asigura continuitate în activitatea companiei si nu ca o cheltuiala colaterala. Printre organizatiile care au investit în solutiile de stocare furnizate de PRO SYS putem aminti: Compania de Librarii Bucuresti, RTC Holding, Sarantis Romania, TBI Leasing.
Companiile care folosesc acum mai multe servere cu sistem propriu de stocare ce deservesc diverse aplicatii ar trebui sa analizeze trecerea la un sistem de stocare în retea (SAN) ce asigura siguranta si disponibilitate ridicata, performante superioare, optimizarea resurselor, management inteligent precum si posibilitatea implementarii solutiilor de DR/BC si HA.
Pentru fiecare tip de business exista o solutie adecvata. Nu ezitati sa apelati la profesionisti. PRO SYS va ajuta sa gasiti solutia optima de stocare si procesare a datelor companiei dvs. Astazi.

PRO SYS Bd. Pache Protopopescu, nr.108, sector 2, Bucuresti
Tel/Fax: 021 / 252 4232       servers@prosys.ro      www.prosys.ro