header
ProSys

Untitled Document
DESPRE NOI


 

Profilul companiei
Certificari
Studii de caz
Clienti
Press Room
Evenimente
Cariere
Disclaimer
Support
Contact

 


 

Doriti noutati prin e-mail?
Înscrieti-va!

 
Adresa de email:  
abonare
dezabonare 
 
Va asiguram ca nu vom abuza de adresa dvs.
Va puteti dezabona în orice moment.
ARHIVA NEWSLETTER 

  Press room
 


Castigatorul testului hardware si recomandat de revista PC World: Theon® Mobile 2600

"[...] Castigatorul testului la categoria multimedia a venit, spre surpriza mea, din partea unei marci mai putin cunoscute pe piata noastra.

In acest fel, micul Theon adus la redactie a trecut cu brio intregul set de teste la care a fost supus. Daca aruncati o scurta privire la configuratia acestuia, nu o sa mai fiti deloc surprinsi de faptul ca a iesit lider in test. Avand de partea sa un procesor Intel T2600, 2.16GHz, dar si o placa video pe masura, GeForce 7600 256MB, Theon nu a avut nici o problema in procesarea atat a aplicatiilor office cat si a celor multimedia.

Designul atractiv, dar si dotarile sale, fac din Theon candidatul ideal pentru satisfacerea celor mai pretentioase cerinte multimedia.

Luand in calcul nevoia crescanda de securitate, acest model vine dotat cu un mod eficient de securizare a informatiei prin intermediul unui cititor de amprente. Din dorinta de a va facilita modul de comunicare, Theon vine dotat si cu o camera web integrata. In acest fel, video conferintele voastre se vor putea desfasura indiferent de locul in care va aflati. [...]"

Articol preluat din revista PC World, Octombrie 2006

Configuratie Theon Mobile 2600

 

 


Untitled Document

footer